Over Transdev

Wie is Transdev

Transdev geeft je de vrijheid om te reizen. Waar en wanneer je maar wil. Iedere dag maken we in Nederland vijfhonderdduizend reizen mogelijk, en daar zijn we trots op. We dragen bij aan een betere wereld door te investeren in schoon vervoer. Onze elektrische busvloot is de grootste van Europa. Met onze bussen, treinen en taxi’s verbinden we gemeenschappen en zorgen we dat je veilig, goedkoop en snel reist. Wij zijn een team van mensen voor mensen, en mobiliteit is wat we doen.

Foto16 kantoor

Transdev is actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en het Witte Kruis. Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Wij werken onophoudelijk aan de veiligste en meest innovatieve mobiliteitsoplossingen. Onze aanpak is geworteld in langdurige samenwerkingen met het bedrijfsleven en de overheid.

Wij zoeken dan ook mensen die met ons mee willen veranderen. Mensen die oog hebben voor innovatie, veiligheid en plezier in het werk.

 
Transdev_kerngegevens_2019.png-1-1024x755

Samen staan we sterk. Samen zijn we Transdev.

Verreweg het grootste deel van onze collega’s werkt als buschauffeur, treinmachinist of taxichauffeur. Ook zijn veel functies direct gelinkt aan onze dienstverlening in de regio. Denk daarbij aan onze Service- & Veiligheidsteams die service verlenen en toezicht houden, de monteurs die onze vloot onderhouden, de telefonisten die onze taxiritten inplannen en de medewerkers van onze Klantenservice die vragen beantwoorden. 

Vanuit het hoofdkantoor in Hilversum wordt onze dienstverlening ondersteund en ons aanbod uitgebreid. Zo vind je hier bijvoorbeeld het Zero Emission team, dat hard werkt aan het uitbreiden van onze emissievrije vloot. En alle overige indirecte functies zoals Inkoop, Facturatie, Marketing, Finance en HR.  

Tot slot is Witte Kruis een bijzondere tak van ons bedrijf, de grootste zelfstandige ambulanceorganisatie van Nederland. Witte Kruis zet zich in voor ambulancezorg, evenementenzorg, huisartsenvervoer, opleidingen en hulpverlening bij evenementen en festivals.

Geïnteresseerd in één van onze vacatures? Klik hier.

Duurzaamheid

Innovatief vervoer zit in ons DNA: al in 1999 introduceerden we de Parkshuttle, een volledig autonome elektrische shuttle. Ruim 20 jaar later gaat de derde generatie autonome voertuigen voor het eerst de openbare weg op.

Transdev Nederland zet zich in voor een betere wereld door te investeren in schoon vervoer. Onze voertuigen zijn schoon van binnen én schoon qua uitstoot. Van de elektrische bussen rondom Schiphol tot de waterstofbussen in Hoeksche Waard. En van de allereerste elektrische taxibus voor rolstoelen in Nederland tot ruim 70 jaar trolleybussen in Arnhem. We zijn de koploper op het gebeid van zero-emmision personenvervoer en innovatieve mobiliteit en beschikken over de grootste elektrische busvloot van Europa. Zo zetten we grote stappen richting een volledig emissievrije vloot in 2030.

duurzaamheid-transdev
Foto 26 Kantoor

Veiligheid

Onze reizigers willen we veilig vervoeren, onze patiënten willen we veilig de juiste zorg bieden en onze medewerkers moeten hun werk kunnen doen in een veilige werkomgeving. Kortom, veiligheid is een belangrijk onderwerp binnen Transdev. Voor elke regio waar wij actief zijn, hebben we daarom een specifiek sociaal veiligheidsplan, afgestemd met de veiligheidsregio’s, de decentrale overheden en onze opdrachtgevers. Naast de inzet van speciale Service- en Veiligheidsteams en camera’s in onze bussen, zetten we ons ook in om de maatschappelijke veiligheid te bevorderen. Zo trainen we onze chauffeurs, machinisten, S&V-teams en verpleegkundigen in de-escalerend handelen.

Transdev blijft continue innoveren om de verkeersveiligheid te vergroten en het aantal verkeersongevallen te reduceren.

Transdev, the mobility company