Vakgebieden

Mobiliteit zorgt voor verbinding tussen mensen. Servicegericht werken, verbeteren en innoveren kunnen we niet zonder onze ruim 6000 medewerkers. Onze mensen hebben totaal verschillende achtergronden en werken samen aan ons gemeenschappelijke doel. Samen de beste mobiliteit en zorg leveren. En daar zijn we trots op. 

Verreweg het grootste deel van onze collega’s werkt als buschauffeur, treinmachinist of taxichauffeur. Ook zijn veel functies direct gelinkt aan onze dienstverlening in de regio. Denk daarbij aan onze Service- & Veiligheidsteams die service verlenen en toezicht houden, de monteurs die onze vloot onderhouden, de telefonisten die onze taxiritten inplannen en de medewerkers van onze Klantenservice die vragen beantwoorden. 

Samen zorgen we voor de beste dienstverlening

Ook achter de schermen doen onze mensen belangrijk werk, bijvoorbeeld op het servicekantoor in Hilversum. Zij ondersteunen onze dienstverlening en breiden ons mobiliteitsaanbod uit. Denk bijvoorbeeld aan ons Zero Emission team, dat hard werkt aan het uitbreiden van onze emissievrije vloot. Maar ook aan afdelingen als Inkoop, Facturatie, Marketing, Finance, Security, IT en HR. Samen zorgen we dagelijks voor goed vervoer en de beste zorg voor onze reizigers, cliënten en patiënten.  

Filter vakgebieden

No jobs were found. View the overview of all vacancies.