Onze merken

Transdev geeft mensen de vrijheid om te reizen

Transdev Nederland is één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. We zijn actief onder bekende merken als Connexxion, Hermes en Witte Kruis. Van bussen, treinen en taxi’s tot ambulances en zelfs autonome shuttles, onze voertuigen vind je door het hele land.

  • Internationaal mobiliteitsbedrijf

  • Moederbedrijf van bekende OV-merken

  • Zorgvervoer door heel Nederland

Onze merknamen

Transdev is het moederbedrijf van verschillende bekende OV- en taximerken, diverse zorgvervoerders en één van de grootste Nederlandse specialisten op het gebied van acute zorg. Samen zijn wij Transdev.

Onze chauffeurs rijden ook voor:

Stap jij in jouw omgeving wel eens in een Bravo-, Breng-, RRReis of R-Net bus? Dan zou het best kunnen dat je ook dan vervoerd wordt door Transdev. Dit zijn productformules van onze opdrachtgevers. Klik op een van de merken hieronder voor meer uitleg.

Onze vervoersgebieden in Nederland

Bekijk hieronder onze verschillende vervoersgebieden in Nederland.

In de regio Arnhem-Nijmegen is Transdev actief onder de naam Breng. Breng rijdt met bussen, regionale treinen én met de trolleybus die Arnhem al 75 jaar een heel uniek karakter geeft. Houd je van mooie landelijke gebieden, dan ben jij de juiste persoon om als chauffeur deze twee karakteristieke steden en de omgeving daaromheen te verbinden! Een leuk feitje: de bussen in Arnhem hebben een blauw dak terwijl de bussen in Nijmegen een roze dak hebben.

Bekijk hier de vacatures in deze regio

De regio Gooi- en Vechtstreek omvat de Gooistreek rondom Hilversum. In deze regio verzorgt Transdev het busvervoer. Dit doen wij hier onder onze eigen naam; Transdev. Wil jij een verschil maken in deze mooie regio en zit je graag achter het stuur? Dan is het beroep buschauffeur iets voor jou!

Bekijk hier de vacatures in deze regio

Onder de regio Haarlem-IJmond valt het gebied rondom Haarlem en IJmuiden en de stadsdienst van Haarlem. Transdev verzorgt in deze regio het busvervoer onder het bekende ov-merk Connexxion. Zie jij jezelf al rijden door Zandvoort aan zee en Haarlem stad, terwijl je bijdraagt aan de mobiliteit van de reizigers?

Bekijk hier de vacatures in deze regio

De regio Hoeksche Waard-Goeree Overflakkee omvat alle buslijnen in de Hoeksche Waard en op het eiland Goeree-Overflakkee. Transdev is in dit gebied actief onder het bekende ov-merk Connexxion. In deze regio rijden al twintig waterstofbussen! Zie jij jezelf al rijden in één van deze innovatieve bussen?

Bekijk hier de vacatures in deze regio

De concessie Amstelland Meerlanden omvat de gemeentes Aalsmeer, Amstelveen, Ouder-Amstel (behalve Duivendrecht), Uithoorn en Haarlemmermeer. Al deze gemeentes liggen ten zuiden van Amsterdam en maken deel uit van de Vervoerregio Amsterdam. Connexxion mag in dit vervoersgebied tot in ieder geval december 2032 het busvervoer verzorgen.

Bekijk hier de vacatures in deze regio

In de regio Noord-Holland Noord is Transdev actief onder de naam Overal. Namens Overal rijden de bussen onder het bekende ov-merk Connexxion. Van de bijzondere landelijke omgeving op het eiland Texel tot het stadscentrum van Alkmaar, deze regio biedt genoeg afwisseling. Wil je bijdragen aan de mobiliteit van anderen en houd je van vrijheid en afwisseling? Dan is een baan als buschauffeur in deze regio wat voor jou!

Bekijk hier de vacatures in deze regio

Transdev is in deze regio actief onder de naam Hermes. Vanwege een samenwerkingsverband tussen de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel rijden alle bussen in deze regio’s onder de naam RRReis. De ongerepte natuur die je in deze regio tegenkomt, maakt elke dag als buschauffeur een genot!

Bekijk hier de vacatures in deze regio

Transdev is in de provincie Zeeland verantwoordelijk voor bijna alle buslijnen. Dit doet Transdev met ‘Door Zeeland’ bussen van het bekende ov-merk Connexxion. Kan jij genieten van uitgestrekte bossen, polderlandschappen of duinen en draag jij graag bij aan de mobiliteit van inwoners? Dan is chauffeur worden in deze regio wat voor jou!

Bekijk hier de vacatures in deze regio

In Zuidoost-Brabant is Transdev actief onder de naam Hermes. Hermes staat al bijna 30 jaar bekend als betrouwbare werkgever. Hermes heeft een samenwerkingsverband met de provincie Noord-Brabant, waardoor alle bussen in deze regio rijden onder de naam Bravo. Ben jij de geschikte kandidaat om buschauffeur te worden in het gezellige Brabant?

Bekijk hier de vacatures in deze regio
1 2 3 4 5 6 7 9 10

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Vacature alert instellen